Burn-out 

De burn-out is op het moment een beroepsziekte nummer één. Het is een uitputtingsreactie van lichaam en geest. Vanaf 1 januari 2012 valt burn-out onder aanpassingsstoornis waardoor de kosten voor het behandelen van de diagnose burn-out zelf bekostigd moet worden door u bij de GGZ. Pas wanneer de klachten langer dan 6 maanden aanhouden kunnen ze vergoed worden vanuit de basisverzekering.

Wil je graag wat doen aan de klachten die je ervaart tijdens je burn-out en niet al teveel kosten kwijt te zijn dan kunt u bij mij terecht. kijk bij tarieven wat de kosten voor een consult zijn. Bij de meeste aanvullende verzekeringen krijg je consultvergoeding, onder alternatieve geneeswijzen kun je zien wat je later terug kunt vorderen.

Voorkomende klachten die je kunt ervaren zijn:

- Vermoeidheid, uitputting, geen energie

- Concentratie en geheugen klachten

- Gevoel van incompetentie

- Gevoel van falen

- Slaapproblemen

- Piekeren

- Gespannen, stress, prikkelbaar

- Geen of te weinig nee kunnen zeggen

- Moeite met de dagelijkse planning

- Hoofdpijn

- Maagpijn

- Spierpijn

 

Ieder heeft een ander beloop, ieder is uniek. Het proces wordt daardoor ook persoonlijk afgestemd op jouw eigen ervaringen en klachten die je ervaart. 

Één van de bovenstaande klachten maar niet gekoppeld aan een burn-out, natuurlijk bent u dan ook altijd welkom in de praktijk.

energetisch therapeut Helmond